Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Онлайн конференцията Demystifying EMC 2023 ще се проведе на 7 и 8 февруари

03.02.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

На 7 и 8 февруари ще се проведе тазгодишното издание на организираната от Rohde & Schwarz виртуална конференция Demystifying EMC, разбулваща тайните на електромагнитната съвместимост.

Програмата включва презентации, семинари и панелни дискусии, фокусирани върху най-новите разработки в областта на изпитването за електромагнитна съвместимост, стандартите, проектирането, управлението на риска и съответсвието.

Сред акцентите на първия ден от събитието ще бъдат стандартите CISPR, RED, ANSI и MIL, поддържането на точността на изпитвателните съоръжения и изпитването на космически системи. Лий Хил от Silent Solutions ще се включи със забавни и полезни презентации за методите за елиминиране на електромагнитни интерференции.

Вторият ден ще бъде посветен на автомобилната индустрия, като ще започне с встъпителна лекция за нови стратегии за осигуряване на надеждност при автомобилната ЕМС. Другите теми включват използване на реверберационни камери в автомобилните тестове за съответствие, тестове на антени и OTA, разбиране на предварителното съответствие, тестове в реални условия на шофиране и стандартите ISO и UN-ECE.

Сесиите на конференцията ще бъдат водени от експерти от различни организации, включително BMW, AVL, Boston Scientific, Comtest Engineering, Element, INTA, Rohde & Schwarz и Sono Motors.

Предвидена е и онлайн образователна зона, в която делегатите ще могат да се потопят в множество теми в пет различни потока: EMC Essentials, EMI Debug & pre-compliance, Regulatory & compliance testing, Educational documents и R&S featured products & solutions.

"Целта на Demystifying EMC е споделянето на опит в полза на цялата ЕМС общност", коментира Кристина Геснер, вицепрезидент "Анализатори на спектъра и мрежи, ЕМС и антенно изпитване" в Rohde & Schwarz, в чиято основна лекция на конференцията ще бъде разгледано как методите за измерване са се развили, за да бъдат в крак с най-новите тенденции в областта на изпитването за ЕМС.

Можете да се регистрирате за участие в Demystifying EMC 2023 тук.

     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   Demystifying EMC   EMC  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...