Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Решения за бъдещето представя Farnell на embedded world 2023

14.03.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

От 14 до 16 март на своя щанд 519, зала 3А, на embedded world 2023 в Нюрнберг Farnell показва решения за интелигентни индустриални системи, електромобилност и embedded компютри под мотото "Решения за бъдещето".

Farnell участва в тазгодишното издание на международното изложение за микроконтролерни технологии съвместно с партньори като Xilinx, NXP, ADI, Microchip, Renesas, Infineon, Raspberry Pi и Littelfuse. На щанда на компанията са обособени три зони, посветени на:

  • Интелигентни индустриални системи;
  • Електромобилност;
  • Микрокомпютърни (embedded) решения.

Интелигентни индустриални системи

Посетителите ще видят нови решения за индустриални системи и ще научат как те спомагат за рационализиране на процесите, подобряване на производителността и повишаване на безопасността и гъвкавостта. "От съвременните системи за машинно зрение и управление на енергията до най-новите сензори и безжична свързаност, нашите интелигентни решения инициират следващата вълна на индустриалната революция", посочват от компанията.

Електромобилност

Специално място на щанда на Farnell е отделено на бъдещето на устойчивия транспорт с фокус върху богата гама от решения за зарядна инфраструктура за електромобили, с които компанията демонстрира как електромобилността може кардинално да промени начина, по който хората възприемат транспорта.

Микрокомпютърни системи

Farnell отново ще насочи вниманието към продуктите на Raspberry Pi, проектирани да рационализират процесите, подобрят производителността и насърчат иновациите.

Представители от различни отдели на Farnell и на общността element 14 са на разположение за срещи с клиенти и доставчици по време на цялото изложение. Посетителите също така имат възможността да спечелят награди, включително платки Raspberry Pi Pico и модули Raspberry Camera, като отговорят на лесни въпроси за Farnell.

Клем Майер от MAYERMAKES ще се присъедини към Фил Хътчинсън от общността element 14 по време на събитие в зала 3 на 14 март и двамата заедно ще разкажат повече за реализирани с Raspberry Pi проекти и други инициативи през изминалото десетилетие.

"Щастливи сме да се завърнем отново на embedded world и да се видим с клиентите на живо. Посетителите на щанда на Farnell не само ще имат възможността да се срещнат лице в лице с екипа ни и с водещи доставчици, за да научат как нашите продукти правят възможно създаването на Решения за бъдещето, но и всеки, който се включи в нашата забавна игра, ще спечели награда", заяви Роб Роспеджиховски, президент Продажби във Farnell за Европа, Близък Изток и Африка.

     
Източник: Farnell; Снимка: NuernbergMesse

Ключови думи: Farnell   element 14   Xilinx   NXP   ADI   Microchip   Renesas   Infineon   Raspberry Pi   Littelfuse   embedded world  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...