Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

element14 стартира нова серия уебинари за зелени технологии

20.06.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

element14 подготвя нови уебинари от поредицата Summer Green Technology, посветени на устойчивите технологии. Събитията ще запознаят участниците с ползите от енергийноефективните модули, технологиите за изолация и надеждните решения за предаване на сигналите от енкодери в индустриални електрозадвижвания за намаляването на въглеродния отпечатък и промотирането на устойчиво бъдеще.

На 6 юли т. г. от 18:00 ч. уебинарът на тема "Усъвършенствано задвижване: Прецизно управление по позиция и ъгъл на завъртане с използване на енкодери и магнитни сензори за позиция" ще се фокусира върху важната роля на прецизното управление по позиция и ротация за постигане на по-висококачествена и бърза обработка на сложни компоненти.

Участниците ще научат повече за различни видове енкодери и техните характеристики и изискванията при проектирането им, като ще се запознаят отблизо с технологии на Analog Devices за проектиране на енкодери от следващо поколение.

Следващият уебинар ще бъде на 10 юли 2023 г. от 16:00 ч. Събитието на тема "Ползите от оптроните и индустриалната оптика в съхранението на енергия и преобразувателите на енергия" ще се фокусира върху най-новите технологични тенденции и ролята на оптроните и индустриалната оптика в преобразувателите на енергия.

Участниците ще научат повече за приложенията на изолационни продукти в системите за съхранение на енергия и за преимуществата на оптоизолаторите и продуктите от индустриална влакнеста оптика за преобразуването и съхранението на енергия. Представено ще бъде портфолиото от оптрони и индустриална оптика на Broadcom.

Даян Киби, глобален директор Общност и социални медии в element14, изрази въленението на екипа на element14 от продължаването на поредицата с нови уебинари за устойчиви технологии. "Чрез изучаването на енергийноефективни модули, изолационни технологии и надеждни решения за предаване на сигналите от енкодери в индустриални електрозадвижвания ние искаме да помогнем на инженерите и професионалистите да вземат информирани решения, които намаляват въглеродния отпечатък и допринасят за по-устойчиво бъдеще".

     
Източник: Farnell; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Farnell   element14   Summer Green Technology   оптрони   енкодери   устойчивост  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...