Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

ГБИТК и БАСЕЛ организират бизнес делегация с фирми от електронната индустрия за посещение в Бавария

21.03.2024   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК), Българската асоциация на електротехниката и електрониката (БАСЕЛ) и германската консултантска фирма em&s GmbH канят български фирми за участие в бизнес делегация от 10 до 14 юни 2024 г. на тема "Дигитализация, електроника, полупроводници" в Бавария.

Делегацията се организира със съдействието на Баварското министерство на икономиката, регионалното развитие и енергетиката в рамките на програмата "Bayern – Fit for Partnership" (BFP) и по поръчение на Bayern International.

BFP е международна програма, участниците в която получават информация за актуални технологии, решения, услуги и бъдещи тенденции. Проектът дава възможност на българските участници да се запознаят и да закупят продукти и решения, произведени в Бавария.

Поканата е насочена към мениджъри – управляващи директори, ръководители на отдели, купувачи, и други лица, взимащи решения от областите:

  • Монтаж на печатни платки (PCB монтаж);
  • Проектиране и производство на електронни устройства: касови апарати, платежни терминали, термопринтери, баркод скенери, таксиметри, GPS, електромери, жични и безжични системи за сигурност;
  • Проектиране и производство на средства за автоматизация;
  • Проектиране и производство на електронни модули за автомобилната индустрия: сензори за измерване на температурата на отработените газове, инфрачервени сензори за контрол на температура, сензорни ИС, програмируеми сензорни ИС системи, програмируеми сензори, сензорни интерфейсни устройства и микроконтролери.

Програмата на събитието включва посещения на производствени предприятия и други обекти. Делегацията ще бъде придружавана от преводач.

Можете да се регистрирате за участие до 29 март 2024 г. тук. Допълнителна информация можете да получите от Цанко Цанков от ГБИТК на тел.: 02/ 816 30 24 или от Орлин Димитров от БАСЕЛ на тел.: 0896 778 070.

     
Източник: ГБИТК; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ГБИТК   БАСЕЛ   Bayern – Fit for Partnership   BFP   електронна индустрия  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Бизнес
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...