Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Farnell стартира нова платформа за разработчици, OEM и индустриални клиенти

02.04.2024   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Farnell обяви пускането на нова платформа за разработчици, производители на оригинално оборудване (OEM) и индустриални клиенти, чиято цел е да им помогне да управляват всеки етап от жизнения цикъл на своите продукти – от концепцията до поддръжката.

Фазата на проектиране е от ключово значение за поставянето на основите на всеки успешен продукт и затова новият Design, Build, Maintain HUB на Farnell предоставя на разработчиците достъп до широк спектър от налични компоненти, важни при проектирането и прототипирането, с цел улесняване на развойния процес и ускоряване на пускането на продукта на пазара. С наличните над 13 000 развойни комплекта и тестови платки клиентите могат да изпробват най-новите технологии на водещи доставчици от цял свят, отбелязват от Farnell.

За производствената фаза Farnell предлага широк спектър от електронни компоненти, включително полупроводникови прибори, електромеханика, кабели и конектори, хардуер и аксесоари. С продуктите на над 2000 производители клиентите могат да открият това, от което се нуждаят на едно място, пестейки време и ресурси, посочват от Farnell.

Широка гама от решения

Портфолиото от решения за ремонт и поддръжка на Farnell обхваща широка гама от решения за автоматизация и управление, производствени консумативи и индустриални тестови и измервателни уреди, с които се гарантира оперативна ефективност и безопасност. Осигурявайки достъп до тези продукти, Farnell помага на клиентите си да поддържат функционирането на своите съоръжения, гарантирайки безопасността на служителите и минимизирайки времето на престой, отбелязват от фирмата.

По думите на Клиф Ормайер, глобален ръководител "Технически маркетинг" във Farnell, компанията се отличава със своето разнообразно портфолио от продукти на склад, покривайки всеки аспект от изискванията на производителите на оригинално оборудване и доставчиците на услуги за електронно производство. "Целта ни е да предложим всички електронни компоненти и решения, изисквани през целия жизнен цикъл на един продукт", обяснява Ортмайер.

Новата платформа също така ще представя нови производители, технически ресурси и ключови индустриални инициативи на Farnell като енергийноефективни решения и индустриалния минилог, който включва над 300 продукта от доставчици, нови технологии и технически статии. Тук са включени категориите: индустриална автоматизация и управление, вентилатори, захранвания, релета и предпазители, сензори, превключватели, тестово и измервателно оборудване, инструменти и производствени консумативи, едноплаткови компютри, кабели и конектори.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   Design   Build   Maintain HUB  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Бизнес
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...