Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rohde & Schwarz представи обновено портфолио от осцилоскопи на embedded world

01.03.2013   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Компанията Rohde & Schwarz, специализирана в производството на тестово оборудване и измервателна апаратура за контрол на безжични и електронни продукти, представи новите решения в своето портфолио от осцилоскопи по време на изложението embedded world (26-28 февруари, Нюрнберг). Последните нововъдения включват нови обхвати, възможности за mixed-signal анализ и за тестване на USB интерфейси, CAN LIN шини и аудио сигнали.

Сред продуктите, които компанията показа на своя щанд (112, зала 4), е активната сонда за напрежение R&S RT-ZS60, предназначена за решения, изискващи измервания спрямо земя (не диференциални) на качеството на сигналите. Това е първата 6 GHz сонда, която може да извършва измервания на високоскоростни интерфейси като например на DDR модули памет или тестове на на продукти от потребителската електроника.

Другият нов модел, който Rohde & Schwarz представи на embedded world, е активната диференциална сонда за високо напрежение R&S RT-ZD01, която предлага избираем диапазон на измерване и максимален диапазон от 1 kV (RMS). Тя е предназначена за приложения в автомобилната промишленост, силовата и медицинската електроника.

Компанията демонстрира и софтуера R&S RTO-K21 за тестване на съвместимост с интерфейса USB 2.0. Той е предназначен за R&S RTO осцилоскопите и предлага различни тестови сценарии, които измерват качеството на сигнала, обмена на данни, синхронизацията между предавателя и приемника, чувствителността на приемника и др.

     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   embedded world   осцилоскопи   сонди  

Област: Събития  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...