Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Viscom представи нов високоскоростен транспорт за AOI системи

12.06.2014   |   Технологии
 

Viscom представи нов високоскоростен транспорт за фамилията S3088 системи за автоматична оптична инспекция, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Сентилион, партньор на Viscom у нас. Благодарение на синхонизираното подаване и отнемане на електронните модули е възможно реализирането на екстремно кратки цикли на обработка, твърдят производителите.

"В модерното електронно производство кратките времена на доставка без загуба на качеството играят ключова роля за повишаване на производителността. Новата FastFlow концепция на компанията, при която детайлите се приемат и подават в синхрон, оптимизира и съкращава значително времето за изпълнение на тези процеси. AOI системите на Viscom се отличават преди всичко с изключителна гъвкавост и прецизност на инспекцията. В зависимост от съответните изисквания се използват както различни сензорни модули - ортогонални и ъглови, така и 3D анализ. Лесната и интуитивна работа със софтуерните пакети EasyPro и vVision гарантират, че AOI процесът ще е адекватен на изискванията на цялостната производствена система", обясняват от Viscom.

     
Източник: Сентилион

Ключови думи: Сентилион   Viscom   AOI   системи за автоматична оптична инспекция  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...