Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TME ще дистрибутира продуктите на Thermaltronics

08.07.2014   |   Бизнес
 

TME съобщи, че ще дистрибутира продуктите на фирма Thermaltronics, специализирана в разработката на поялни станции. Решенията на компанията са насочени към приложения в производствените линии, лабораториите и сервизите.

"Поялните станции на Thermaltronics са разработени на базата на технологията CHT (Curie Heat Technology). За разлика от повечето поялници, при които се използва стандартен съпротивителен нагревател, в поялниците на Thermaltronics процесът на отделяне на енергия се извършва директно в накрайника на човката благодарение на използването на ток с висока честота и повърхностния ефект. Това решение гарантира отлична точност на температурата на ниво ±1,1 °C и незабавна реакция на поялника при променлива консумация на топлина по време на процеса на запояване", обясняват от ТМЕ.

Всички поялни станции на Thermaltronics са изработени във версия ESD, могат да работят с оловен и безоловен припой и са оборудвани с функция Stand-by, която намалява изхабяването на човките.

     
Източник: TME

Ключови думи: TME   Thermaltronics   поялници   поялни станции   запояване  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...