Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

LEM обяви нова серия токови преобразуватели с разширен температурен диапазон

26.05.2015   |   Технологии
 
LEM разшири своето портфолио от токови преобразуватели с новата серия IT xx5 за безконтактно, галванично изолирано измерване на постоянни, променливи и импулсни токове от 60 A до 600 A.
 
Новата серия има разширена работен температурен диапазон от -40 до +85 °C в сравнение с предишните модели IT, коиото са с обхват от +10 до +50 °C. Тя включва четири нови модела: IT 65-S, IT 205-S, IT 405-S и IT 605-S, насочени към по-широк спектър от приложения: прецизни токозахранвания, медицинско оборудване, калибровъчни блокове, високоточни и високостабилни инвертори, анализатори и измерватели на електроенергия и др.
 
Новите модели преобразуватели предлагат висока ефективност благодарение на това, че са базирани на магнитомер с наситена сърцевина. Времето за реакция при di/dt изменения е под 0,5 µs благодарение на оптимизираната конструкция.
 
Серията IT xx5 е предназначена за работа с двуполюсно захранващо напрежение от +/-15 V. Освен стандартен токов изход преобразувателите имат и допълнителен изход, който показва състоянието (ниски или високи изходни нива), както и външен светодиод, който индикира състоянието при нормална работа.
 
Новата серия IT xx5 е напълно съвместима с предишните модели LEM IT и има същите размери. Преобразувателите могат лесно да бъдат монтирани в стари инсталации при запазване на компактните размери на всеки модел и на разнообразни начини за монтаж на панелите (плоски или вертикални), без да се прави компромис с високата степен на изолация между първичните и измервателните вериги.
     
Източник: LEM

Ключови думи: LEM   IT xx5   токови преобразуватели   магнитомери  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПродуктови офертиПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...