Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik ще дистрибутира продуктите на EEMB

10.11.2015   |   Бизнес
 
Rutronik Elektronische Bauelemente и производителят на индустриални батерии EEMB сключиха международно франчайз споразумение, съгласно което Rutronik ще дистрибутира пълната продуктова гама на китайската фирма, включително литиево-метални, литий-тионилхлоридни и презареждаеми литиево-полимерни батерии.
 
"За нас е чест да станем международни партньори на един от водещите световни производители на батерии, който разполага с толкова изчерпателен каталог. Очакваме сериозен ръст на съвместния ни бизнес в областта на презареждаемите литиво-полимерни батерии. Този продуктов сегмент осезаемо липсваше в портфолиото ни в миналото. Сътрудничеството ни с EEMB запълва тази липса", коментира Мартин Унсьолд, старши маркетинг мениджър в Rutronik.
 
"Продуктовата гама на Rutronik включва богат избор от високоефективни решения, допълващи нашите батерии. Екипът ни е съставен от опитни професионалисти, което носи множество ползи както за нас, така и за нашите клиенти", допълва Дора Ченг, мениджър продажби в EEMB.
     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Rutronik Elektronische Bauelemente   EEMB   литиево-полимерни батерии   индустриални батерии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...