Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip Technology

Rutronik разработи развоен комплект за AI/Edge приложения

08.09.2020   |   Технологии
 

Rutronik представи първия си развоен комплект RUTDevKit-STM32L5, който представлява цялостно решение за микроконтролерни приложения, базирани на изкуствен интелект (AI) и периферни изчисления (Edge Inteligence, EI). Той позволява на разработчиците на хардуер и фърмуер да реализират AI методи и концепции в кратки срокове, възползвайки се от висока сигурност на данните, ниски периоди на латентност, ниско енергопотребление и богати ресурси за съхранение. Всеки от компонентите на развойния комплект е наличен в продуктовото портфолио на германския дистрибутор.

RUTDevKit-STM32L5 е базиран на микроконтролера със свръхниско енергопотребление STM32L562ZET6Q, работещ на честота 110 MHz. 32-битовият RISC-Core процесор Arm Cortex-M33 предлага хардуерни функции за безопасност (Arm TrustZone), които гарантират сигурността на данните на EI приложението по време на машинното самообучение.

Посредством технологията Arm TrustZone едно ядро осигурява две независими среди за изчисления: първата е предназначена за киберзащита и чувствителен по отношение на сигурността код, а втората - за изпълнение на незащитен код. Освен вградената памет на микроконтролера разработчиците могат да използват SD карта с обем от няколко гигабайта, както и защитена зона за сигурно съхранение на сурови или изчислителни AI данни.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   RUTDevKit-STM32L5   Edge Inteligence   микроконтролери  

Област: Електроника  

Microchip Technology
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde&Schwartz
Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...