Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Wuerth Elektronik iBE придобива Buechele Group

02.02.2016   |   Бизнес
 
Wuerth Elektronik iBE, част от групата Wuerth Elektronik eiSos, обяви придобиването на германския доставчик на индуктивни компоненти Buechele Group.
 
Със сливането Wuerth Elektronik iBE има за цел да разшири позицията си на пазарен лидер в областта на електронни EMC компоненти и дросели за автомобилни приложения. Компанията е партньор на автомобилните доставчици от 1982 г. и разполага с пет производствени обекта и два търговски офиса.
 
"Чрез сливането с Buechele Group ще бъде създадена добавена стойност, която ще ни позволи да асистираме на клиентите от първата им идея за продукт до серийното производство с още по-голяма компетентност и ефективност", обясниха управителите на Wuerth Elektronik iBE Торстен Йордан и Райнер Шатцл. 
 
Продуктовото портфолио на Buechele Group обхваща дросели с цилиндрична сърцевина, елементи от огъната тел и дросели за SMD приложения. Семейната компания е основана от Ервин Бюхеле през 1946 г. и първоначално произвежда и ремонтира електрически двигатели. През 1967 г. дружеството започва да се ръководи от Юрген Бюхеле, след което започва производство на бобини и дросели. От 1998 г. до днес управляващи директори са Ервин Бюхеле и сестра му Мартина Кислинг. 
 
В централата на фирмата в Еслинген, Германия работят 40 служители, а още 120 - в производството на нейния подизпълнител в Кладно, Чехия. През 2014 г. Buechele Group е реализирала оборот в размер на 16,2 млн. евро.
     
Източник: Wuerth Elektronik

Ключови думи: Wuerth Elektronik   Вюрт Електроник   Wuerth Elektronik iBE   Buechele Group   автомобилна електроника   индуктивни елементи   индуктивности   бобини   дросели   електромеханични компоненти  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...