Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Самел-90 откри нов цех за прахово боядисване

11.08.2016   |   Проекти
 
Самел-90 отвори нов цех за прахово боядисване в производствените си площи, анонсират от компанията. Цехът е оборудван с автоматизирана линия на швейцарската фирма GEMA за фосфатиране и прахово боядисване с дължина на конвейера 125 метра и автоматична камера за боядисване. 
 
Камерата за боядисване е антистатична и е с възможност за бърза смяна на цветове, обясняват от компанията. В състава на линията, която е предназначена основно за боядисване на собствени изделия и детайли за автомобилната индустрия, има и две ръчни камери за боядисване на различни детайли в различни цветове. 
 
Скоростта на конвейера варира от 0,5 до 3,7 метра в минута, в зависимост от големината и квадратурата на детайлите. Възможно е да се боядисват детайли с габаритни размери от няколко милиметра до детайли с големина 2 х 2 м. Детайли с площ над 200 кв. м. на един час могат да излизат напълно готови от производствената линия, разказват още от Самел-90. 
 
Автоматизираната линия има възможност за непрекъснат цикъл на работа – 24 часа в денонощието и 365 дни в годината. Очакванията са да бъдат обработвани над 2 500 000 детайла годишно, допълват от компанията.
     
Източник: Самел-90

Ключови думи: Самел-90   прахово боядисване  

Област: Инвестиции  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Проекти

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...