Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Arrow Electronics ще доставя IoT платформа на Electric Imp в Европа

13.10.2016   |   Бизнес
 
Arrow Electronics се споразумя с Electric Imp за разпространение на пазарите в Европа, Близкия изток и Африка на IoT платформата на производителя. Платформата като услуга (platform-as-a-service) на Electric Imp предоставя надеждно свързване през целия експлоатационен цикъл, оперативна съвместимост и управлявани дейности и позволява на клиентите бързо да преминат от създаването на прототипи до производството, поддръжката и надграждането на реализираните устройства.
 
Платформата осигурява безпроблемно свързване на крайни устройства с модули MuRata imp003 и imp005 чрез WiFi и кабелна връзка. Наред с това, Electric Imp опростява разработването на приложения за устройствата и предоставя незабавно свързване с най-популярните корпоративни приложения чрез API библиотеки с отворен код.   
 
"Радваме се, че Arrow ще разпространява иновативната ни IoT платформа с надеждно свързване на крайни устройства и модерни облачни услуги", коментира Оливър Хютаф, главен финансов и оперативен директор на Electric Imp. "Клиентите на Arrow все повече търсят иновативни начини да увеличат приходите си, намалят разходите си и разширят бизнеса си чрез IoT", допълва той.     
 
Според данни на анализатори Европа ще отговаря за почти 30 на сто от пазара за IoT приложения в индустрията, който се очаква да надвиши 123,89 милиарда долара.
     
Източник: Arrow Electronics

Ключови думи: Arrow Electronics   IoT   Electric Imp   MuRata imp003   API библиотеки  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПродуктови офертиПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...