Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

ТУЕС започва прием за учебната 2017-2018 г

Започва приемът за учебната 2017/2018 г. в Технологично училище "Електронни системи" (ТУЕС) към ТУ София, съобщиха от учебното заведение. В ТУЕС могат да кандидатстват ученици от цялата страна, завършили седми клас.

За учебната 2017-2018 г. ще се приемат ученици по специалностите "Системно програмиране" (3 паралелки по 26 ученици) и "Компютърни мрежи" (1 паралелка от 26 ученици).

В специалност "Системно програмиране" се извършва специализирано обучение по дисциплините: Обектно ориентирано програмиране, Технология на програмирането, Интернет програмиране, Системи за управление на бази данни, Компютърна графика и мултимедия.

В специалност "Компютърни мрежи" специализиращите дисциплини са: Автоматизация на проектирането в електрониката, Вградени микрокомпютърни системи, Електронни измервания, Изграждане и диагностика на компютърни мрежи, Глобални мрежи, Мрежови протоколи и технологии и Комуникационни технологии.

Пълният курс на обучение от 9. до 12. клас дава възможност за придобиване право за явяване на държавни зрелостни изпити за средно образование, както и за  придобиване право за явяване на държавни изпити за степен на  професионална квалификация. Трета степен на професионална квалификация се придобива след успешно завършен 12. клас и положени  държавни квалификационни изпити по теория и практика на специалността.

Повече информация може да намерите тук.

     
Източник: ТУ София

Ключови думи: ТУ София   ТУЕС   Технологично училище Електронни системи  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Обучения/Семинари
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...