Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser и Грант Имахара стартират видео поредица за интелигентни градове

27.06.2017   |   Lifestyle
 

Mouser Electronics и известният електронен инженер Грант Имахара обявиха началото на проекта Shaping Smarter Cities ("Изграждане на по-интелигентни градове"), който е най-новата серия от успешната видео програма Empowering Innovation Together ("Заедно по пътя на иновациите").

Серията включва пет клипа, които показват инженери и компании от цял ​​свят, разработващи иновативни технологии, които правят градовете по-интелигентни.

"Иновацията е истинското средство за решаване на съществуващите проблеми. Очакваме с нетърпение да видим как инженерите по света изработват решения за проблеми, които са уникални за техните местоположения, а след това да научим как тези решения могат да бъдат приложени и в други градове", сподели Глен Смит, президент и главен изпълнителен директор на Mouser Electronics.

Видео поредицата ще отведе зрителите в градове в Португалия, Япония и Южна Калифорния. Mouser и Имахара ще проучат как автобусите и градските автомобили със свързани точки за достъп и сензори образуват мрежа, която осигурява безплатен Wi-Fi и масивно количество данни, помагащи на града да работи по-ефективно. Клиповете ще демонстрират още как отглеждането на растения в закрити помещения може да се превърне в бъдещето на земеделието в гъсто населените градове и т. н.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Lifestyle

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...