Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik с два щанда на embedded world 2018

19.12.2017   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Rutronik Elektronische Bauelemente ще бъде домакин на два щанда по време на изложението embedded world от 27 февруари до 1 март 2018 г. в Нюрнберг. Всички представени решения ще бъдат насочени към систематичния подход при проектирането на микроелектронни системи, с акцент върху интернет на нещата (IoT), сигурността и сензорните измервания.

RUTRONIK EMBEDDED ще предложи на посетителите системи концепции, вариращи от мрежови сензорни хъбове до гейтуеи и цялостни корпоративни решения. Акцентът при дисплеите, носителите за съхранение на данни и печатните платки ще бъде поставен върху стабилността и дългосрочната наличност. Тези решения са насочени към разнообразни приложения като цифрови маркировки, медицина, транспорт и преработвателна промишленост.

RUTRONIK SMART ще представи интегрирани безжични решения, специални модули с повишена сигурност, сензорни технологии и услуги, базирани в облака. Те позволяват IoT устройствата за крайни потребители да бъдат проектирани с много малки габарити и особено ниска консумация на енергия. Тези решения са насочени към интелигентни приложения в домашната автоматизация, здравеопазването, спортното оборудване и системите за проследяване.

Продуктови мениджъри, технически специалисти и приложни инженери от всяка област ще бъдат на разположение на щандовете на Rutronik (зала 3А, 317 и 400), за да предоставят експертни съвети на посетителите по време на изложението. Компанията ще представи и платформата за електронна търговия Rutronik24, която предлага електронни компоненти от различни компании. Избрани производители ще демонстрират продуктите си и ще отговарят на въпроси относно техните характеристики и приложения.
 

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   embedded world   IoT  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...