Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Avnet с ново европейско ръководство

20.03.2018   |   Кариери
 

След оттеглянето на Мигел Фернандес Avnet раздели отговорностите на президент на компанията за Европа между директора на EBV Elektronik Слободан Пуляревич и Марио Орланди, който ръководи Avnet Silica.

С промяната се премахва едно управленско ниво в дейността на дистрибутора на територията на Европа. Пуляревич и Орланди ще продължат да изпълняват задълженията си съответно в EBV Elektronik и Avnet Silica.

"Премахвайки едно от управленските нива, ще доближим много успешния ни европейски бизнес до концепцията на Avnet за вземане на решения в глобален мащаб", коментира президентът на Avnet Фил Галахър.

След придобиването на EBV group през 2000 г. Avnet изгражда бизнеса си на база модел, включващ отделни подразделения със специфична насоченост.

"Този модел се доказа като изключително гъвкав и устойчив, и ни помогна бързо да отговорим на пазарните и икономическите предизвикателства", допълни Галахър.

     
Източник: Avnet

Ключови думи: Avnet   EBV Elektronik   Avnet Silica   EBV group  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Microchip F+K

Последно от Кариери

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...