Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik разширява европейското споразумение за дистрибуция с TDK

12.06.2018   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente и TDK Europe разшириха значително своето споразумение за дистрибуция на европейския пазар. В допълнение към марките TDK-Micronas и TDK-Lambda, в бъдеще Rutronik ще предлага и марката EPCOS на TDK.

С марката EPCOS TDK предлага алуминиеви електролитни и фолийни кондензатори, трансформатори, варистори, термистори, пиезо компоненти и задвижващи компоненти за т. нар. хаптична обратна връзка. Досега портфолиото на Rutronik включваше индуктори, многослойни керамични кондензатори (MLCC), тунелно-магниторезистивни (TMR) сензори и сензори, базирани на ефекта на Хол, с марката TDK-Micronas, както и захранвания от TDK-Lambda. Основните целеви пазари са леката промишленост, автомобилостроенето и интернет на нещата.

"Чрез разширяването на гамата от продукти на TDK, които предлагаме, сега можем да подпомогнем по-цялостно своите клиенти при изпълнението на техните проекти с продукти от един производител", обясни Герд Фишер, старши мениджър в Rutronik.

"Rutronik е добре установен дистрибутор в Европа и благодарение на своята инфраструктура, логистика и висококвалифициран екип е в състояние да предлага на своите клиенти технически опит и подходящи компоненти от етапа на проектиране до цялостна реализация. За TDK Europe разширяването на партньорството ни с Rutronik беше логична стъпка", изтъкна Дитмар Ягер, вицепрезидент дистрибуция в TDK.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   TDK   EPCOS   TDK-Micronas   TDK-Lambda  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...