Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik24 ще участват в изложението за стартиращи фирми Innolution Valley

06.11.2018   |   Събитията
 

Rutronik Elektronische Bauelemente и нейната търговска организация Rutronik24 ще вземат участие в иновационния фестивал за стартиращи предприятия Innolution Valley, който се провежда на 15 и 16 ноември т. г. в Лудвигсбург, Германия.

"Германските стартъпи разработват иновативни идеи, които оформят бъдещето. Бихме искали да популяризираме Rutronik24 като перфектен партньор за млади предприемачи - компания, която ще ги подкрепи от първоначалната им идея чрез тестване на производствените характеристики и благодарение на голямата си мрежа ще открие за тях възможности в много посоки. Rutronik възнамерява да се ангажира по-силно със стартиращи предприятия като цяло - защото се смятаме за иновативна, амбициозна компания, отворена към нови продукти и идеи", обясни Андреа Бизингер, мениджър продажби за Германия в Rutronik24.

По време на двудневния форум Innolution Valley близо 150 изложители ще представят своите компании на площ от 5000 кв. м. Повече от 120 лектори ще изнесат речи, посветени на бъдещите тенденции, новите технологии, променящите се пазари, предизвикателствата и възможностите на бъдещето. Целта на събитието е да събере стартиращи фирми и творчески умове с утвърдени компании и да им даде възможност да работят съвместно.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Rutronik24   Innolution Valley   стартъпи  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Събитията

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...