Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik с награда от SUMIDA

15.12.2020   |   Бизнес
 

Rutronik получи наградата на SUMIDA Components & Modules "Най-добър дистрибутор за 2020 г.", която е признание за приноса на компанията при обслужването на потребителите, търсещи специализирани продукти. SUMIDA разработва и произвежда индуктивни компоненти и модули, създадени по специфичните изисквания на клиентите.

SUMIDA работи с компании, осигуряващи електроника за автомобилостроенето, производството на възобновяема енергия, индустриална електроника, медицински технологии, потребителски стоки и битова техника. 

"В лицето на Rutronik разполагаме с партньор, които е верен на основните ни принципи за бързина, познаване на пазара и ефективност и ги използва в своята корпоративна философия", коментира Хорст Йелбауер, старши директор продажби в Европа в SUMIDA.

"Тази награда показва, че нашият подход към осигуряването и доставката на компоненти, създадени от външна компания, е правилен. Благодарение на вътрешната ни мрежа от опитни инженери и мениджъри по продажбите, ние можем да изпълним почти всяко клиентско изискване. За нас няма значение дали клиентът има нужда от помощ при избора на вече съществуващ продукт според технически/търговски критерии или при създаването на иновативно решение от нулата", допълни Стефан Сутало, продуктов маркетинг директор пасивни компоненти в Rutronik.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   SUMIDA   индуктивни компоненти   пасивни компоненти  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...