Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik24 с трето участие на Hannover Messe

26.02.2019   |   Събитията
 

През тази година Rutronik Elektronische Bauelemente за трети път ще вземе участие на изложението Hannover Messe чрез своята търговска организация Rutronik24. В Хановер компанията ще постави акцент върху придобиването на нови клиенти и изграждането на контакти със стартиращи фирми. Изложението ще се проведе от 1 април до 5 април, а щандът на Rutronik ще бъде разположен в павилиона "Smart Connected", зала 008, щанд D33.

Представянето на Rutronik24 ще бъде насочено основно към клиенти от областта на индустриалното производство с фокус върху embedded приложения, IoT, безжични и M2M технологии. Посетителите на щанда ще могат да научат повече за платформата за електронна търговия, както и да разгледат експонатите на Rutronik24, включително "Bolted Cruiser" от Bolted Bikes, развойни системи от италианския производител SECO, памети от Apacer, GOODRAM, Swissbit и Transcend, технологии за електронна хартия от Holitech, платформата за бързо прототипиране Nordic-nRF91-Thingy, микрокомпютър NUC и USB памет с изкуствен интелект Myriad от Intel.

Освен това, дистрибуторът възнамерява да задълбочи съществуващите взаимоотношения с клиентите и да повиши осведомеността за марката на национално и международно ниво.

"Hannover Messe обединява експертите, техническите специалисти, производителите и дистрибуторите и ни дава отлична възможност да представим своята продуктова гама и да повишим осведомеността за марката Rutronik24", обясни Доналд Клополски, ръководител продажби в Rutronik24.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Rutronik24   Hannover Messe  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Събитията

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...