Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik на embedded world 2020

17.12.2019   |   Събитията
 

За поредна година Rutronik Elektronische Bauelemente ще вземе участие на изложението embedded world, чието следващо издание ще се проведе от 25 до 27 февруари 2020 г. в Нюрнберг, Германия. В своето представяне (зала 5, щанд 467) германският дистрибутор ще акцентира върху ключови теми за сектора: новите Bluetooth стандарти, IoT и 5G приложенията и дисплейните технологии.

Rutronik Embedded ще запознае посетителите на търговското изложение със системни концепции, вариращи от мрежови сензорни възли до гейтуеи и дисплеи, модифицирани според изисквания на клиента. По отношение на дисплеите, носителите на данни и печатните платки ще бъде поставен приоритет върху стабилността и дългосрочната достъпност. Rutronik ще представи продукти за различни сектори като измервателна техника, медицинска електроника и транспорт, както и решения за високонадеждни индустриални приложения.

"Нашето представяне на embedded world 2020 ще се съсредоточи върху автономното енергозахранване (energy harvesting) чрез Bluetooth, най-новите BLE стандарти, WLAN технологии с малък обхват, IoT мобилни радио стандарти, 5G, както и TFT, OLED, електронна хартия и пасивни LCD", обясни Винченцо Санторо, старши маркетинг мениджър дисплеи и монитори в Rutronik.

На своя щанд в Нюрнберг Rutronik ще представи също системи за регистриране на данни, антени, развойни платки и др. Партньорската компания PBV Kaufmann отново ще представи свои продукти на щанда, този път с приложение за blockchain/Handycash. Посетителите ще имат възможност да видят и продуктови демонстрации от производители като 2J, Apacer, AVX, Chinmore, Intel, Kontron, Molex, Palz, Swissbit и Yageo.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   embedded world   Bluetooth   IoT   5G  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Събитията

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...