Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Farnell добави към офертата си превключватели, енкодери и таймери с марка CTS

19.04.2022   |   Бизнес
 

Farnell обяви, че разширява портфолиото си от електромеханични и пасивни компоненти със специализираните продукти на CTS.

CTS произвежда висококачествени сензори, изпълнителни механизми и електронни компоненти за космическата и отбранителната индустрия, промишлеността, медицината, телекомуникациите и транспорта. Офертата на компанията включва DIP превключватели и таймери, както и висококачествени потенциометри, които са широко използвани в производството на електрически музикални инструменти.

"Това ново споразумение за дистрибуция осигурява на клиентите ни достъп до най-добрите в своя клас и изгодни решения в постоянно разширяващата се оферта на Farnell и очакваме голямо търсене на иновативните компоненти на CTS", заяви Саймън Мийдмор, глобален директор Свързващи, пасивни и електромеханични компоненти във Farnell.

"Въодушевени сме от новото партньорство с Farnell и съответно с Avnet, нашия дистрибутор в световен мащаб. Това споразумение ще позволи на по-широка група клиенти да получат по-добър достъп до водещите продукти и технологии на CTS", коментира МингЧин Йен, вицепрезидент на CTS Electronic Components.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   CTS   превключватели   таймери   сензори   енкодери  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...