Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TME вече предлага суперкондензаторите на SPSCAP

14.06.2022   |   Бизнес
 

ТМЕ наскоро добави към офертата си 15 нови модела суперкондензатори на производителя на компоненти за транспортната и ВЕИ индустрията SPSCAP.

Кондензаторите се предлагат със стандартни, цилиндрични корпуси с радиални или аксиални (резбови) изводи, както и като модули, предназначени за работа при по-високи напрежения. Цилиндричните суперкондензатори могат да работят при напрежение от 2,7 V до 3 V. Модулите имат работно напрежение до 16 V.

Продуктите на SPSCAP се отличават с широка гама от капацитети: от 1 F до 3000 F. Те са идеални за приложения, изискващи бърз обмен на големи количества енергия, тъй като тези компоненти издържат импулсни токове от 0,83 A до 2368 A и се характеризират с нисък ESR, посочват от ТМЕ. 

Областите на приложение включват електрически и хибридни превозни средства (EV/HEV), жп оборудване като например стартери на локомотивни двигатели, както и тежки машини.

Кондензаторите се произвеждат по технологията на двоен електрически слой с толеранс 20% от капацитета. Пригодени са за работа при температури в диапазона от -40°C до 65°C.

     
Източник: ТМЕ

Ключови думи: ТМЕ   SPSCAP   суперкондензатори  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...