Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

onsemi откри нов развоен център в Букурещ

21.10.2022   |   Бизнес
 

От onsemi обявиха, че откриват нов развоен център за проектиране на полупроводникови компоненти от най-ново поколение в Букурещ. Предвижда се в новите офисни пространства и високотехнологични лаборатории, простиращи се на площ от 3000 кв. м, да се развиват технологии за приложения при високи температури и компоненти с висока надеждност издръжливост, изолирани драйвери за автомобилни приложения и високопрецизни компоненти за интелигентни сензорни решения.

Центърът ще покрива целия развоен цикъл, включително дейности като проектиране на интегрални схеми, оформяне, тестове, приложения, технологично развитие, управление на проекти и маркетинг.

Екипът в Румъния, придобит от onsemi през 2008 г., продължава да расте, надхвърляйки 100 служители. "Събирането на целия развоен цикъл на едно място позволява по-близко сътрудничество, което ускорява процеса от иновативна идея и развитие до доставка до клиента", коментира Браян Пикард, вицепрезидент Power Solutions Group в onsemi.

Развойният център е разположен до Политехническия университет в румънската столица, което създава възможности за набиране на обещаващи млади таланти, посочват от компанията.

     
Източник: onsemi

Ключови думи: onsemi   полупроводникови компоненти   интегрални схеми   развойни центрове  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...