Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Farnell вече е дистрибутор на Grayhill

12.05.2023   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Farnell сключи споразумение за дистрибуция с водещия производител на прецизни комутационни компоненти за HMI системи Grayhill. Споразумението обхваща продукти като оптични енкодери и джойстици, ротационни превключватели, клавиатури, бутони и сензорни енкодери.

Продуктите на Grayhill често са централен компонент на прецизни медицински устройства и устройства с приложениe в отбранителната индустрия, както и в луксозни автомобили и off-road транспортни средства, отбелязват от Farnell.

"Възходът на тактилните технологии в сферата на сензорните екрани и много други устройства за взаимодействие човек-машина е област, в която Grayhill има богат опит. С продуктовите линии от ротационни превключватели и енкодери проектантите и производителите на оригинално оборудване ще получат достъп до най-фините компоненти за своите проекти в кратки срокове от нашите складове", коментира Кейт Форбс, глобален лидер в сегмент комутационни компоненти във Farnell.

"Новото споразумение ни дава възможност да доставяме продуктите на Grayhill в региона на Европа, Близкия Изток и Африка и Азиатско-тихоокеанския регион с преимуществата на локалното предлагане на склад. Продуктите ни предлагат на клиентите ни прецизност и функционалност за сензорни екрани, клавиатури и ротационни превключватели, които поддържат множество езици и крайни продукти, подкрепени от опита и иновациите на Grayhill“, заяви Карен Ентрикен, маркетинг директор в Grayhill.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   Grayhill   HMI   превключватели   енкодери   джойстици   клавиатури  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Бизнес
Comet ElectronicsMicrochip

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...