Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Малайзийска компания отвори производствен център за асемблиране на електроника в Пловдив

07.06.2023   |   Начало»Проекти
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Малайзийската компания ESCATEC, специализирана в предоставянето на услуги в областта на асемблирането на електроника за производители на оригинално оборудване, откри първото си производствено съоръжение в България в Пловдив. Това е деветото производствено съоръжение на компанията след тези в Малайзия, Чехия, Великобритания и Швейцария.

ESCATEC разполага и с научноизследователски и развоен център в Швейцария и развива стратегически партньорства в Хърватия и САЩ. Клиентската й база включва големи производители на оригинално оборудване в Европа и Северна Америка.

Новата база у нас, простираща се на 4000 кв. м, вече разполага с необходимото оборудване, процеси и опитна работна ръка и извършва шприцване на пластмаса и асемблиране на електроника. Компанията заявява готовност бързо да разшири капацитета на новото съоръжение при увеличение на поръчките.

ESCATEC България е от съществено значение за реализирането на плановете на компанията да разшири присъствието си в глобален мащаб, се посочва в официалното съобщение на компанията по повод откриването на новото производствено съоръжение. "Клиентите на ESCATEC могат да очакват от нас най-изгодното решение, независимо от региона, тъй като продължаваме да се възползваме от ползите от стратегията ни за множество съоръжения", заяви Чарлс-Александър Албин, изпълнителен директор и директор "Стратегическо развитие" в ESCATEC.

Според Албин в дългосрочен план ESCATEC България има потенциала да стане основен производствен център на компанията в Европа за шприцване на пластмаса и асемблиране на електронни изделия с оглед на членството на страната в Европейския съюз и преимущества на Пловдив като стратегическо местоположение, достатъчно население, голяма индустриална база и транспортните връзки, осигуряващи достъп до европейския пазар.

     
Източник: ESCATEC

Ключови думи: ESCATEC   шприцване на пластмаса   асемблиране   електроника  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Проекти
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...