Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Farnell element14 показа най-новите аксесоари за Raspberry Pi на Automaticon 2013

19.03.2013   |   Събитията
 

Farnell element14 демонстрира нови продукти от редица доставчици в областта на електрониката, автоматизацията и роботиката по време на изложението Automaticon, което се проведе между 19 и 22 март в полската столица Варшава.

На щанда на компанията (H14/J11 в зала 3) бяха показани последните аксесоари за хитовия едноплатков компютър Raspberry Pi и ще стартира състезание, в което след предварителна регистрация участниците могат да спечелят развоен комплект на STMicroelectronics.

Сред аксесоарите за Raspberry Pi, който направи изключително успешния си дебют преди година, са PiFace Digital и Gertboard. Модулите PiFace Digital, предназначени за решения в областта на образованието, се включват върху Raspberry Pi и към тях се свързват устройства като осветителни тела, електромотори или сензори. Gertboard е допълнителен модул, който дава възможност на конструкторите да използват Raspberry Pi за управление на външни устройства.

Сред другите производителии, представени на щанда на Farnell element14, бяха TE Connectivity, Analog Devices, Coilcraft, Texas Instruments, Vishay, Freescale STMicroelectronics и Agilent.

Клиентите в Полша имаха възможност да вземат участие и в европейската програма на Farnell element14 за стимулиране на лоялни клиенти The Power Circuit. На посетителите на щанда бе предоставена възможността да се запишат за участие в програмата и да получат бонуси на стойност до 10 000 британски лири.

     
Източник: Farnell element14

Ключови думи: Farnell element14   Raspberry Pi   PiFace Digital   Texas Instruments   STMicroelectronics  

Област: Събития  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Събитията

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...