Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Осцилоскопите на Agilent отличени от Frost & Sullivan

23.07.2013   |   Технологии
 

Осцилоскопите на Agilent Technologies получиха наградата на Frost & Sullivan за глобално пазарно развитие, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Тест Солюшънс, дистрибутор на електронноизмервателната апаратура Agilent в България.

Според анализаторите на Frost & Sullivan компанията е демонстрирала устойчив ръст на пазара на осцилоскопите през последните две години, представяйки се по-добре от всички останали участници и печелейки значителен пазарен дял. В същия период техните конкуренти са загубили пазарен дял или не са регистрирали ръст.

"Четири основни фактора са в основата на подобрените резултати на Agilent: иновации във високия клас измервателни прибори, способност за ефективно съобразяване с потребностите на пазара, цялостно качеството и надеждност на продуктите, както и силна стратегия в областта на дистрибуцията", коментират от анализаторската компания.

     
Източник: Тест Солюшънс; снимка:Agilent Technologies

Ключови думи: Agilent Technologies   осцилоскопи   електроника  

Област: Събития  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Microchip F+K

Последно от Технологии

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...