Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI получи три награди за доставчик от National Instruments

09.09.2013   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Дистрибутироът на пасивни, електромеханични, дискретни компоненти и конектори TTI Inc. получи три награди за най-добър доставчик през 2013 г. от National Instruments - за точно време на доставка, за качество и за най-добри резултати в своя клас, съобщи за Electronics-Bulgria.com инж. Тонка Василева от Ти Ви Ей Проджект, партньор на TTI за България. Деби Раган, мениджър в National Instruments, връчи наградите на представители на екипа за регионалния търговски екип на TTI за Централна Европа.

От National Instruments отбелязаха ролята на глобалната ERP система на TTI, осигуряваща синхрон в регулирането на наличностите и ценообразуването между всички региони, както и управлението на комплексните бизнес процеси. Като постижение през годината бе посочена и успешната поддръжка, която включва регионални инициативи, които са довели до намаляване на разходите и улесняване на бизнеса.

"Това е четвъртата поредна година, в която National Instruments отличава нашите услуги и поддръжка. За нас е огромна чест да получим това признание отново. National Instruments продължава да поставя високи изисквания по отношения на доставките и оценява тези, които се представят над очакванията", коментира Дон Фрииман, вицепрезидент на TTI, отговарящ за продажбите в световен мащаб.

National Instruments избира номинираните на базата на ефективността на доставчиците по отношение на цена, качество, доставка, технология и иновация. Доставчиците получават периодични оценки в рамките на годината, за да имат по-добра представа за критериите и възможностите за подобрения.

     
Източник: TTI

Ключови думи: Ти Ви Ей Проджект   TTI   National Instruments   електромеханични компоненти   пасивни компоненти   конектори  

Област: Събития  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...