Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI спечели награда за най-добър европейски дистрибутор от Amphenol

13.08.2019   |   Бизнес
 

TTI, Inc. получи наградата за най-добър европейски дистрибутор от Amphenol. Тя отличава изключителните продажби, реализирани от TTI през последната финансова година.

"Тази награда е важно признание за нас и ясно показва, че непрекъснатите усилия, които полагаме за развиване и подобряване на бизнеса ни в Европа, ни дават възможност да постигнем още по-висока стойност за нашите партньори. Гордеем се, че помагаме на нашите клиенти да оптимизират своите проекти чрез иновативните продукти на Amphenol", изтъкна Роналд Велда, маркетинг директор по доставките на конектори в TTI Europe.

Годишните награди за дистрибутори на Amphenol отличават най-успешните търговски партньори на компанията в САЩ, Азия и Европа.

"Чудесно е да видим изключителните резултати, които TTI продължава да постига в Европа. Продажбите показват, че TTI разполага с достатъчно широка мрежа за поддръжка и логистика, необходими за най-доброто обслужване на нашите клиенти", добави Анет Тайлър, директор дистрибуция в Amphenol.

     
Източник: TTI

Ключови думи: TTI   TTI Europe   Amphenol  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...