Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI получи наградата на Molex за дистрибутор на годината в Южна Европа

28.05.2019   |   Бизнес
 

TTI Europe спечели наградата "Дистрибутор на 2018 г. в Южна Европа" от водещия производител на свързващи компоненти Molex. Освен това, TTI получи и отличието "Италиански дистрибутор на 2018 г."

Molex връчва наградите въз основа на различни годишни показатели като ръст в продажбите на нови продукти, брой достигнати клиенти, брой нови потребители на продукти от Molex и др.

"Екипът на TTI Europe е много горд от тези награди. Няколко пъти сме печелили в миналото, но не успявахме отново от 2013 г. досега въпреки добрите резултати. Отличията за 2018 г. са потвърждение за добрата ни работа тук в Италия, особено след като заехме първото или второто място по всички критерии", сподели Стефано Пиколо, регионален търговски директор на TTI Europe в Италия.

"За мен беше удоволствие да връча наградата за италиански дистрибутор на годината на TTI Италия. Тя е нашето признание за техния ангажимент към ръста на продажбите през 2018 г. и преди всичко за екипните им усилия по популяризиране и продажба на нашите продукти през 2018 г.", обясни Паоло де Андреис, мениджър дистрибуция в Molex Италия.

Двете награди от Molex са най-новите, които TTI Europe спечели за търговските си резултати, реализирани през 2018 г. в цяла Европа.

     
Източник: TTI

Ключови думи: TTI   TTI Europe   Molex   конектори  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...