Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

TTI ще дистрибутира кондензаторите POSCAP и OS-CON на Panasonic в Европа

18.10.2013   |   Бизнес
 

Кондензаторите от сериите POSCAP и OS-CON на Panasonic вече се достъпни в офертата на TTI за Европа, съобщи за Electronics-Bulgria.com инж. Тонка Василева от Ти Ви Ей Проджект, партньор на TTI за България.

POSCAP и OS-CON, които са популярни на световните пазари за цифрово и телекомуникационно оборудване, допълват портфолиото на Panasonic от полимерни кондензатори и кондензатори с нисък импеданс (ESR). "Очакваме голямо търсене на продуктите в Европа, тъй като приложенията им се разширяват в редица сектора като автомобилостроене, промишлено оборудване и всичко, свързано с намаляване на потреблението на енергия", коментира Матиас Фрей, маркетинг директор електронни продукти в Panasonic.

Серията POSCAP включва компактни, нископрофилни електролитни чип кондензатори с анод от синтерован тантал и катод от високопроводим полимер. Според производителите освен нисък импеданс те имат висока термоустойчивост и издържливост на мощни токови импулси. Сред останалите плюсове са намален шум и пиков ток от 20 A. POSCAP е приложим до температура -55° C, напълно безоловен и RoHS съвместим.

Серията OS-CON обхваща алуминиеви кондензатори с високопроводим полимерен електролит, удължен експлоатационен срок, нисък ESR и подобрено шумоограничаване в широк температурен диапазон. Благодарение на твърдия полимерен електролит OS-CON гарантира малки промени в импеданса дори при ниски температури. Според производителите той е подходящ за използване като развързващ или изглаждащ кондензатор. Кондензаторите от тази серия не съдържат олово и са напълно RoHS съвместими. Предлагат се в широк диапазон от капацитети - от 1 µF до 2700 µF.

     
Източник: Ти Ви Ей Проджект

Ключови думи: Ти Ви Ей Проджект   TTI   Panasonic   кондензатори   POSCAP   OS-CON   полимерни кондензатори   електролитни кондензатори   алуминиеви кондензатори  

Област: Бизнес  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...