Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik добави нови функции към платформите си за електронна търговия

19.11.2013   |   Бизнес
 

Rutronik представи нови подобрения на платформите си за електронна търговия webg@te и Rutronik24, които дава възможност на потребителите да запазват всички артикули, необходими за изпълнението на даден проект под общо име. Всеки клиент може да създава произволен брой проекти, като ги наименува както пожелае.

В случай на повтарящи се поръчки, потребителите могат бързо и лесно отново да поръчат всички или някои от електронните компоненти, необходими за изпълнението на проекта или да получат детайлизирана оферта. Както при всяка поръчка, направена чрез webg@te и rutronik24.com, и тук заедно с данните за продукта се показват в реално време информация за клиента, евентуални такси, текущи цени и наличности. Ако списъкът с компонентите, необходими за изпълнението на даден проект, се промени, потребителите могат да премахват единични артикули от запаметения проект и да избират нови от каталога, като ги добавят към списъка с помощта на един бутон.

Платформите за електронна търговия webg@te и rutronik24.com дават достъп до повече от 1 млн. артикула.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   webg@te   Rutronik24   електронна търговия   електронни компоненти  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...