Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI ще дистрибутира продуктите на N2Power в Европа

09.06.2014   |   Бизнес
 

TTI подписа споразумение за дистрибуция на американския производител N2Power в Европа, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Ти Ви Ей Проджект, партньор на TTI в България.

N2Power е дъщерно дружество на Qualstar и произвежда електрозахранвания за различни браншове и приложения, включително телекомуникации, изграждане на мрежи, телевизия и радио, осветление, тестово оборудване и др.

"TTI Европа доставя винаги качествени продукти и услуги на многобройните си клиенти в цяла Европа, а отличната репутация на компанията ще играе съществена роля при представянето на продуктите на N2Power. TTI може да гарантира бърза реакция и наличности за цялата ни продуктова гама и затова е най-логичният избор в подкрепа на визията ни за изграждане на солиден и интелигентен канал за дистрибуция в Европа", обясни Ранди Джонсън, вицепрезидент продажби в N2Power.

"Портфолиото на N2Power от високомощни AC/DC и DC/DC embedded захранвания се вписва перфектно в офертата на TTI. Многофункционалните продукти на N2 Power и възможностите на компанията да предложи модифицирани продукти ще ни помогнат да представим на нашите клиенти цялостно решение в областта на електрозахранванията", коментира Фил Гоф, мениджър бизнес развитие на силова електроника в TTI.

     
Източник: Ти Ви Ей Проджект; снимка: N2Power

Ключови думи: Ти Ви Ей Проджект   TTI   N2Power   електрозахранвания  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...