Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Analog Devices сключи договор за придобиването на Hittite Microwave

17.06.2014   |   Бизнес
 

От Analog Devices обявиха сключването на договор за придобиване на 100% от собствеността на фирма Hittite Microwave, специализирана в разработката на интелигентни чипове, модули, подсистеми и измервателни прибори в радиочестотния, микровълновия и милиметровия обхват. Бордовете на директорите на двете компании са одобрили сделката, която се очаква да приключи в края на третото финансово тримесечие на Analog Devices за 2014 г.

"Технологиите на Hittite ще допълнят опита на Analog Devices в областта на RF приложенията и решенията за преобразуване на сигнали. Обединените ни възможности ще ни позволят да предоставим по-цялостни решения на клиентите и да обърнем повече внимание на сектори като индустрията, комуникационната инфраструктура и автомобилната промишленост", обясни Винсент Роше, президент и главен изпълнителен директор на на Analog Devices.

"Щастливи сме да обединим сили с Analog Devices - водеща компания, която споделя страстта на Hittite за решаване на сложни предизвикателства. Чакам с нетърпение да се присъединим към Analog Devices и съм уверен, че общите ни усилия ще ускорят хода на иновациите в областта на клетъчната и микровълнова комуникационна инфраструктура, автомобилната промишленост, индустриалната контролно-измервателна апаратура, космическите изследвания и отбраната", сподели Рик Хес, президент и главен изпълнителен директор на Hittite Microwave.

     
Източник: Analog Devices; снимка: Hittite Microwave

Ключови думи: Analog Devices   Hittite Microwave   радиочестотни   микровълнови   преобразуване на сигнали  

Област: Бизнес  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...