Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip Technology

Henkel Electronics ще проведе уебинар за underfill материали

 
Henkel Electronics ще проведе онлайн семинар на тема "Underfill Solutions for Industrial Applications" на 24 април т. г., съобщиха от 3В Електроника, дистрибутор на Henkel Adhesive Electronic Materials (AE) у нас.
 
Семинарът ще се проведе между 11:00 и 11:45 ч. (10:00 АМ - 10:45 АМ CEST) и ще бъде ръководен от Стивън Жосо, технически експерт на Henkel Electronics.
 
"Преминаването от оловни към безоловни технологии повиши през последните години интереса към underfill материалите. Причината за това е относителната крехкост на безоловните спойки, които не успяват да се справят със сериозните механични сили (вибрации и шок), изискванията за влажност и несъответствията в коефициента на топлинно разширение, предизвикани от сериозните температури, което рефлектира на умората в спойката", обясняват организаторите.
 
На презентацията ще бъдат представени тенденциите и изискванията на пазара за индустриална електроника по отношение на underfill материалите, решенията от продуктовото портфолио и новите разработки на Henkel Electronics в тази област.
 
Както обикновено участниците ще имат възможност да поставят въпроси, на които експертите на Henkel ще отговорят веднага след представянето. Семинарът е на английски език.
 
За регистрация кликнете тук. След успешна регистрация ще бъде генириран линк, който трябва да бъде използван в деня и часа на уебинара.
 
 
 
 
 
 
     
Източник: 3V Electronics

Ключови думи: 3V Electronics   3В Електроника   Henkel Electronics   underfill материали   индустриална електроника  

Microchip Technology
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Обучения/Семинари

Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...