Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

3В Електроника проведе технически семинар с всички свои партньори

22.06.2016   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
3В Електроника проведе технически семинар съвместно с всички свои партньорски компании - ASYS Group, Rehm Thermal Systems, Fuji Machine Europe, LPMS и Henkel Electronics, на 9 юни т. г. във Витоша Парк Хотел в София.
 
На събитието присъстваха над 65 души от над 30 фирми производители на електроника, 6 лектори, както и целият екип на организаторите. Гостите се запознаха с предлаганите от партньорите на 3В Електроника технологии и продукти в областта на асемблирането на електроника и имаха възможност да се информират и получат технологични решения директно от лекторите. 
 
Семинарът бе организиран с цел да се представят разширеното портфолио на компанията и новите продукти и услуги, на които клиентите биха могли да разчитат. Заедно с останалите партньорски фирми 3В ще предлага на производителите на електроника в България продукти от консумативи до машини и технологични решения. Идеята им е да улеснят максимално своите клиенти, като разчитат на един доставчик за цялостно обслужване по всички производствени точки.
 
Елина Петкова, мениджър продажби в 3В Електроника, представи първия лектор от ASYS/EKRA Automation Kft, Жолт Медгйеси. ASYS Group разработва и произвежда устройства за транспорт на печатни платки и технологични системи за маркиране, депанелизиране и тестване, както и персонални клиентски решения.  EKRA е една от най-познатите дивизии на ASYS, специализирана във висококачествени и високопроизводителни системи за принтиране, както и услуги и продукти, свързани с този процес. 
 
Технологичният и иновативен лидер при спояващите reflow системи Rehm Thermal Systems бе представен от Карл Шпитцер, който запозна присъстващите с портфолиото на компанията. 
 
Семинарът продължи с презентация на Fuji Machine Europe MFG, представена от Даниел Габор. Компанията е с повече от 20 години опит в производството на електронни и монтажни системи и един от най-големите доставчици в областта на машините за асемблиране на електроника.
 
Henkel бе представена от Джузепе Карамела, който привлече вниманието на гостите с технологията на продуктите Technomelt. 
 
Като продължение на неговата презентация, собственикът на LPMS Грант Лиу представи лично своята компания и машините за формоване под ниско налягане, които произвежда. 
 
С помощта на Кори Хуанг (мениджър продажби в LPMS САЩ) посетителите на семинара имаха възможност лично да изпробват машините LPMS BETA 300 и LPMS APHA 100, да капсулират флашки с продукт на Technomelt, на които бяха записани всички презентации от събитието.
 
Организаторите от 3В Електроника, техните партньори и гостите на семинара отчеха, че той е преминал при голям успех и е бил полезен за всички присъстващи. 
 
"За нас от Kostal България беше чест и удоволствие да присъстваме на организирания от вас технически семинар. Всичко беше организирано и планирано както трябва и нивото на изпълнение и презентиранe беше изключително високо", сподели Захари Шопов, мениджър поддръжка в Kostal.
 
"Благодарим и ние за възможността, която ни предоставихте да се запознаем с новите технически средства и технологии. Надяваме се на успешно бъдещо сътрудничество", каза Петко Ангелов, управител на Сектрон Електроникс.
   
3В Електроника благодари на всички гости на семинара, който планира да превърне в ежегодна традиция, и очаква с нетърпение да посрещне настоящи и бъдещи клиенти на следващите организирани от компанията събития.
     
Източник: 3V Electronics

Ключови думи: 3V Electronics   3В Електроника   ASYS Group   Rehm Thermal Systems   Fuji Machine Europe   LPMS   Henkel Electronics  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...