Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

3В Електроника проведе технически семинар с всички свои партньори

22.06.2016   |   Събитията
 
3В Електроника проведе технически семинар съвместно с всички свои партньорски компании - ASYS Group, Rehm Thermal Systems, Fuji Machine Europe, LPMS и Henkel Electronics, на 9 юни т. г. във Витоша Парк Хотел в София.
 
На събитието присъстваха над 65 души от над 30 фирми производители на електроника, 6 лектори, както и целият екип на организаторите. Гостите се запознаха с предлаганите от партньорите на 3В Електроника технологии и продукти в областта на асемблирането на електроника и имаха възможност да се информират и получат технологични решения директно от лекторите. 
 
Семинарът бе организиран с цел да се представят разширеното портфолио на компанията и новите продукти и услуги, на които клиентите биха могли да разчитат. Заедно с останалите партньорски фирми 3В ще предлага на производителите на електроника в България продукти от консумативи до машини и технологични решения. Идеята им е да улеснят максимално своите клиенти, като разчитат на един доставчик за цялостно обслужване по всички производствени точки.
 
Елина Петкова, мениджър продажби в 3В Електроника, представи първия лектор от ASYS/EKRA Automation Kft, Жолт Медгйеси. ASYS Group разработва и произвежда устройства за транспорт на печатни платки и технологични системи за маркиране, депанелизиране и тестване, както и персонални клиентски решения.  EKRA е една от най-познатите дивизии на ASYS, специализирана във висококачествени и високопроизводителни системи за принтиране, както и услуги и продукти, свързани с този процес. 
 
Технологичният и иновативен лидер при спояващите reflow системи Rehm Thermal Systems бе представен от Карл Шпитцер, който запозна присъстващите с портфолиото на компанията. 
 
Семинарът продължи с презентация на Fuji Machine Europe MFG, представена от Даниел Габор. Компанията е с повече от 20 години опит в производството на електронни и монтажни системи и един от най-големите доставчици в областта на машините за асемблиране на електроника.
 
Henkel бе представена от Джузепе Карамела, който привлече вниманието на гостите с технологията на продуктите Technomelt. 
 
Като продължение на неговата презентация, собственикът на LPMS Грант Лиу представи лично своята компания и машините за формоване под ниско налягане, които произвежда. 
 
С помощта на Кори Хуанг (мениджър продажби в LPMS САЩ) посетителите на семинара имаха възможност лично да изпробват машините LPMS BETA 300 и LPMS APHA 100, да капсулират флашки с продукт на Technomelt, на които бяха записани всички презентации от събитието.
 
Организаторите от 3В Електроника, техните партньори и гостите на семинара отчеха, че той е преминал при голям успех и е бил полезен за всички присъстващи. 
 
"За нас от Kostal България беше чест и удоволствие да присъстваме на организирания от вас технически семинар. Всичко беше организирано и планирано както трябва и нивото на изпълнение и презентиранe беше изключително високо", сподели Захари Шопов, мениджър поддръжка в Kostal.
 
"Благодарим и ние за възможността, която ни предоставихте да се запознаем с новите технически средства и технологии. Надяваме се на успешно бъдещо сътрудничество", каза Петко Ангелов, управител на Сектрон Електроникс.
   
3В Електроника благодари на всички гости на семинара, който планира да превърне в ежегодна традиция, и очаква с нетърпение да посрещне настоящи и бъдещи клиенти на следващите организирани от компанията събития.
     
Източник: 3V Electronics

Ключови думи: 3V Electronics   3В Електроника   ASYS Group   Rehm Thermal Systems   Fuji Machine Europe   LPMS   Henkel Electronics  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Събитията

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...