Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

ASYS Group официално с партньор в България

13.05.2016   |   Бизнес
 
ASYS Group определи фирма 3В Електроника за свой официален партньор в България.
 
ASYS е глобална технологична компания и водещ доставчик на машини за производство на електронни изделия. Фирмата разработва и произвежда устройства за транспорт на печатни платки и технологични системи за маркиране, депанелизиране и тестване, както и персонални клиентски решения. 
 
EKRA, част от холдинга ASYS, е специализирана във висококачествени и високопроизводителни системи за принтиране, както и услуги и продукти, свързани с този процес. Осигурява на своите клиенти напълно автоматизирани вградени системи и гъвкави двулентови решения за завършване на индивидуалните производствени линии.
 
3В Електроника ще предлага на българския пазар всички продукти от следните дивизии: VEGО (конвейери, устройства за подаване и сваляне на платки от автоматични машини и линии); INSIGNUM (системи за маркиране); DIVISIO (машини за депанелизиране на печатни платки); EKRA - Serio, Hycon (принтери за нанасяне на спояваща паста и лепило).
     
Източник: 3V Electronics

Ключови думи: 3V Electronics   3В Електроника   ASYS   EKRA  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...