Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

38 000 души от 80 страни посетиха productronica 2015

16.11.2015   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Около 38 000 посетители от близо 80 страни присъстваха на тазгодишното издание на изложението productronica, което се проведе от 10 до 13 ноември в Мюнхен. Според организаторите от Messe Muenchen нивото на посещаемост се запазва приблизително същото от предходните години, а удовлетвореността на посетителите остава много висока: 97% от тях са дали от добра до отлична оценка на събитието.
 
Най-голямото нарастване на посещаемостта се наблюдава от Азия и в частност от Китай, Япония, Малайзия и Сингапур. След Германия страните с най-голям брой посетители са Италия, Австрия, Швейцария, Чехия, Русия и Великобритания.
 
Своите продукти и услуги за електронната индустрия представиха над 1200 компании. За първи път България взе участие на изложението с колективен щанд, организиран от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, на който участваха 13 изложители: ACOM, Askania Kasting, Betamark, Check-In, Electroinvent, Elexim, Neon.BG, NSYS, Rommtech-3s, STS Electronics, Tremol SMD, Ultraflex, UniPOS и Vekatech. 
 
На международния щанд на търговската преса водещото българско издателство за професионална техническа периодика TLL Media по традиция представи най-новия брой на сп. South-East European Industrial Market. Изданието включва мащабен пазарен преглед на тема "Производствени услуги за електрониката в България/Electronic Manufacturing Services in Bulgaria".
 
За първи път по време на панаира бе връчена наградата за иновации productronica innovation award в пет категории. За нея кандидатстваха над 70 компании, а победители станаха Fuji Machine (категория PCB и EMS); Rehm Thermal (SMT); F&K Delvotec (Електронни компоненти); Schleuniger (Кабели, бобини и хибридни устройства); Asys (Бъдещи пазари).
 
"През тези четири дни на панаира станахме свидетели на невероятната иновативна сила на индустрията. Това подчертава позицията на productronica като място на среща на международната индустрия за разработване и производство на електроника", коментира Фалк Зенгер, управляващ директор на Messe Muenchen.
 
Търговските изложения productronica и electronica се провеждат в поредни години, правейки Мюнхен централно място за електронната промишленост. Следващото издание на electronica ще се проведе от 8 до 11 ноември 2016 г., а следващата productronica - от 14 до 17 ноември 2017 г.
     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   Мюнхенски панаир   productronica   electronica   електронно производство  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...