Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Нова палата на electronica 2016

08.11.2016   |   Предстоящо
 
Предстоящото издание на водещия европейски форум за електронни компоненти, системи и приложения electronica, който ще се проведе от 8 до 11 ноември т. г. в Мюнхен, ще включва допълнителна палата, с която общият им брой ще стане 13, съобщиха организаторите от Messe Muenchen. 
 
Сред останалите новости на панаира ще бъдат тематичното "село" Embedded Platforms Village и платформата за стартиращи компании Start-up Platform.
 
"Добавянето на нова палата дава на изложителите възможност за увеличаване на размера на техните щандове и ни позволява да включим нови компании", обясни Ангела Мартен, изложбен директор на electronica.
 
В резултат от нововъдението секторът за печатни платки и за услуги за електронното производство ще заема две цели палати (B4 и C4). Захранващите модули и системи ще бъдат в палати A2 и A3, а електромеханиката и периферията - в палати B2 и B3. 
 
Embedded Platforms Village ще акцентира допълнително върху микроконтролерните системи. Компаниите, които участват в тази съвместна изложба, ще имат възможност да представят своето ноу-хау и да споделят знанията си в съпътстващата конференция Embedded Platforms Conferencе, която ще се проведе на 9 и 10 ноември.
 
Заедно с изложението electronica ще се проведе и конференцията IT2Industry (8-11 ноември). Тя ще бъде съсредоточена върху технологиите в областта на Internet of Things и теми като умното предприятие, M2M комуникациите, индустриалния софтуер, облачните приложения, големите масиви от данни и индустриалната ИТ сигурност.
 
Организаторите очакват над 2700 изложители да представят своите продукти и да участват в конференциите и бизнес срещите, които ще се проведат в Messe Muenchen.
     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   electronica 2016   електронно производство  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...