Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Вторият форум Микроелектроника и мехатроника ще се проведе през октомври в София - 17.08.2022

17.08.2022   |   Начало»Предстоящо
 

На 7 октомври 2022 г. в София ще се проведе второто издание на форум Микроелектроника и мехатроника. Организатори на събитието са Техническият университет – София, Клъстер Микроелектроника и индустриални електронни системи и Клъстер Мехатроника и автоматизация.

Форумът ще се проведе в новооткрития Национален център по мехатроника и чисти технологии в ТУ – София, като участниците ще имат възможност да се включат и онлайн.

Участие в събитието се очаква да вземат водещи компании в сферата на микроелектрониката и мехатрониката, български и европейски университети и представители на правителствени институции, свързани с развитието на индустрията, образованието, изследователската дейност, иновациите и трансфера на технологии.

Сред обсъжданите теми ще бъдат дигитализацията, европейският законодателен акт за интегралните схеми, човешките ресурси, образованието, изследователската и развойна дейност, проблемите във веригите на доставки.

     
Източник: Клъстер Микроелектроника и индустриални електронни системи; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Клъстер Микроелектроника и индустриални електронни системи   ТУ - София   микроелектроника   мехатроника   автоматизация  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde & Schwarz Österreich
Последно от Предстоящо
Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...