Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Устойчивостта ще бъде лайтмотив на electronica 2022

От 15 до 18 ноември 2022 г. в Мюнхен под мотото "Стимулиране на устойчив напредък" ("Driving sustainable progress") ще се проведе международното изложение electronica.

След изцяло виртуалното предходно издание на изложението през 2020 г. организаторите на electronica 2022 отчитат засилен интерес от страна на изложителите и събитието ще заеме 13 зали в изложбения център в Мюнхен. Съвместно с него ще се проведе и конференцията SEMICON Europa.

Всички големи дистрибутори и производители от електронната индустрия ще вземат участие в electronica 2022, включително Arrow, Avnet, Bosch, Harting, Infineon, NXP Semiconductor, Phoenix Contact, Rohde & Schwarz, Samsung, Schweizer Electronic, STMicroelectronics, TDK Electronics и Wuerth, посочват организаторите от Messe Muenchen. Засилен е интересът и от страна на изложители извън Германия и в изложението вече са заявили участие компании от над 40 държави.

Съпътстващата програма включва различни конференции, на които ще се дискутират актуалните тенденции в сферата на автомобилните, микроконтролерните и безжичните системи и приложения. На кръгла маса с участието на изпълнителни директори от сектора ще се дискутира развитието на индустрията. Сред акцентите на форумите ще бъдат теми от сферата на автомобилостроенето, киберисугнорстта, свързаността, вградените (микроконтролерните) системи, индустриалния интернет на нещата, печатната електроника, интегрални схеми и компоненти и сензори. 

Новост в програмата е Световният етичен форум, по време на който лидери от електронната индустрия ще коментират социално значими теми в сектора.

Платформата за стартиращи компании Fast Forward в сътрудничество с Elektor ще даде възможност на подбрани стартиращи компании да се представят на общ щанд и да спечелят наградата Fast Forward. Кариерният форум на electronicа ще събере млади таланти с изложителите онлайн и на място с цел да спомогне за справянето с недостига на квалифицирани работници в индустрията.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   electronica   електронна индустрия   микроконтролери   вградени системи   интернет на нещата   сензори  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Предстоящо
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...