Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

ЕРСА-България стана ексклузивен представител на Viscom

14.06.2016   |   Бизнес
 
ЕРСА-България бе определена за нов ексклузивен представител на Viscom у нас, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от българската компания.
 
Viscom е производител и дистрибутор на висококачествени системи за инспекция в индустриалните производства. Предлаганото оборудване обхваща пълната гама от контролни дейности за оптична и рентгенова инспекция, особено в областта на електронното производство.
 
Системите на Viscom се използват, когато се изисква 100% автоматична проверка на електронни модули като например в производството на автомобилна електроника, космически технологии и промишлена електроника.
 
"Със своя дългогодишен опит, специализиран в производството на системи за инспекция, както и софтуера за връзка между различните машини "Uplink", Viscom предоставя не само инспекция, а цялостен анализ на възникналите грешки, което е от съществена важност за нашите клиенти", обясни инж. Николай Момчилов, управител на фирма ЕРСА-България.
 
Компанията ще предлага на българския пазар пълната гама продукти на Viscom: машини за автоматична оптична инспекция (AOI), машини за инспекция на спояваща паста (SPI), машини за рентгенова инспекция (AXI), както и индивидуални решения, разработени заедно с клиентите.
     
Източник: ЕРСА-България

Ключови думи: ЕРСА-България   Ersa   Viscom   системи за инспекция   автоматична оптична инспекция  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...