Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip Technology

Melexis открива нов R&D център в Германия

12.08.2016   |   Проекти
 
Melexis разширява присъствието си в Германия, като открива нов център за научноизследователска и развойна дейност в Дрезден. Това ще позволи на компанията да се възползва от многобройните специалисти, работещи в областта на проектирането на полупроводникови компоненти в региона на Саксония, обясняват от компанията. Ключовата компетенция на новия развоен център на производителя в Дрезден ще бъде фокусирана върху автомобилната индустрия.
 
Melexis вече разполага с 9 центъра за научноизследователска и развойна дейност, като един от тях е в Ерфурт, Германия. Компанията е пренесла изледователската си дейност и у нас, както и във Франция, Филипините, Украйна и САЩ. В центровете се разработват полупроводниковите компоненти на компанията в съответствие с все по-широкото им приложение в автомобилния, индустриалния, медицинския сектор, в сградната автоматизация и др.
 
"След внимателно обмисляне решихме, че Дрезден е чудесна възможност да увеличим актива си от специалисти. Дрезден е изключително благоприятно място за основаване на център за развойна дейност. Наред с осигуряването на опитен технически екип, ще имаме възможност да се възползваме от високата академична репутация на града", коментира Барк Бирон, глобален мениджър по развойната дейност в Melexis.
     
Източник: Melexis

Ключови думи: Melexis   развоен център   полупроводникови компоненти  

Област: Бизнес  

Microchip Technology
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde&Schwartz
Farnell
TME

Последно от Проекти

Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...