Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Alps Electric пусна пружинни контактни елементи с изолационно покритие

13.10.2016   |   Бизнес
 
Alps Electric започва масово производство на серията пружинни контактни елементи с изолационно покритие SCTA-B, съобщават от компанията. Те са изключително компактни и затова са подходящи за вграждане в смартфони и носими компютърни устройства, както и в индустриално оборудване.
 
Размерите на серията пружинни контактни елементи SCTA-B са 1,4 х 1,4 mm, като конструкцията на пружините е с две спирали и е устойчива срещу вибрации и удари. Повърхността от външната страна на спиралите е изолирана, което подобрява честотните характеристики и прави пружинните контактни елементи подходящи за свързване на радиоантени, при които надеждната работа при високи честоти е изключително важна. Серията пружинни контакти се предлагат с четири височини: 0,85, 1,6, 1,8 и 2 mm.
 
Високата устойчивост на контактните елементи срещу удари и вибрации се дължи на конструкцията на пружините, която позволява преместване във вертикално направление въпреки квадратната им форма. Наред с това, пружинните контактни елементи са подходящи за автоматизиран монтаж, обясняват още от компанията, чийто представител у нас е Microdis.
     
Източник: Alps Electric

Ключови думи: Alps Electric   пружинни контактни елементи   SCTA-B   радиочестотни антени   Microdis  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...