Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

GOEPEL electronic ще проведе уебинар за рентгеновата инспекция в електрониката

 

На 23 май от 12:00 до 13:00 ч. GOEPEL electronic организира уебинар на тема "Защо само частично, ако е възможно рентгеновата инспекция да е на 100%?", съобщават от 3В Електроника, партньор на компанията за България.

В рамките на уебинара ще бъдат разгледани две различни стратегии за рентгенова инспекция на спойките в съвременната електроника - проверката само на определени компоненти, която обикновено се извършва от специално обучен персонал, и напълно автоматичната 100% проверка на всяка печатна платка. Ще бъдат представени предимствата и недостатъците на тези стратегии, както и ще бъдат сравнени в технически и икономически аспект.

"Използването на X-RAY система за 100% инспекция на спойките в производствената линия ще бъде описано с помощта на практически пример. Без отражения и сенки, всички спойки се проверяват чрез рентгеновата технология и се оценяват еднакво без субективната преценка на човека. Резултатът е най-нисък процент на грешка, минимална неизправност и пълна документация на резултатите от теста. Освен това, уебинарът ще представи чрез много примери възможностите и границите на откриване на дефектите", информират от 3В Електроника.

Може да се регистрирате за уебинара тук.

     
Източник: 3В Електроника

Ключови думи: 3В Електроника   3V Electronics   GOEPEL electronic   рентгенова инспекция  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Обучения/Семинари

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови оферти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...