Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

3В Електроника организира съвместен семинар с партньорите си

08.06.2017   |   Предстоящо
 

За втора поредна година 3В Електроника ще проведе семинар за българските си клиенти, на който ще вземат участие голяма част от партньорите на фирмата – водещи производители на машини и материали за асемблиране на електроника, съобщават от компанията. Събитието ще се състои на 8 и 9 юни т. г. в София.

В рамките на семинара лекторите от Fuji Machine MFG. (Europe), ASYS/EKRA Automation, REHM Thermal Systems, LPMS International и Henkel Electronics ще акцентират на конкретни продукти и/или продуктови групи. Новите партньори на 3В Електроника - GOEPEL electronic и SPEA ще направят общо представяне на компаниите и произвежданите от тях продукти.

Специално за българските си клиенти фирмите са планирали да представят оборудване, което ще бъде демонстрирано пред гостите на семинара, допълват от 3В Електроника.

     
Източник: 3В Електроника

Ключови думи: 3В Електроника   Fuji Machine MFG.   ASYS/EKRA Automation   REHM Thermal Systems   LPMS International   Henkel Electronics   GOEPEL electronic   SPEA  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...