Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

3В Електроника организира съвместен семинар с партньорите си

08.06.2017   |   Предстоящо
 

За втора поредна година 3В Електроника ще проведе семинар за българските си клиенти, на който ще вземат участие голяма част от партньорите на фирмата – водещи производители на машини и материали за асемблиране на електроника, съобщават от компанията. Събитието ще се състои на 8 и 9 юни т. г. в София.

В рамките на семинара лекторите от Fuji Machine MFG. (Europe), ASYS/EKRA Automation, REHM Thermal Systems, LPMS International и Henkel Electronics ще акцентират на конкретни продукти и/или продуктови групи. Новите партньори на 3В Електроника - GOEPEL electronic и SPEA ще направят общо представяне на компаниите и произвежданите от тях продукти.

Специално за българските си клиенти фирмите са планирали да представят оборудване, което ще бъде демонстрирано пред гостите на семинара, допълват от 3В Електроника.

     
Източник: 3В Електроника

Ключови думи: 3В Електроника   Fuji Machine MFG.   ASYS/EKRA Automation   REHM Thermal Systems   LPMS International   Henkel Electronics   GOEPEL electronic   SPEA  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...