Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Fuji Machine MFG акцентира на решенията за интелигентния завод на productronica 2017

26.10.2017   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Fuji Machine MFG ще вземе участие на предстоящото издание на водещото търговско изложение за разработка и производство на електронни изделия productronica, съобщават от 3В Електроника, партньор на компанията у нас.

В рамките на събитието, което ще се проведе между 14 и 17 ноември т. г. в Мюнхен, Fuji ще представи богата гама оборудване за асемблиране на електроника и решения за автоматизация. Посетителите на щанда на компанията ще могат да видят в действие концепцията Smart Factory под формата на работеща цялостна производствена линия.

"Глобализацията и променящите се пазарни условия обуславят търсенето на все по-разнообразни и сложни продукти. Целта на Fuji Smart Factory е изграждането на производствена среда, в която инсталациите и логистичните системи комуникират и са организирани до голяма степен без човешка намеса. Този модел предоставя гъвкав производствен процес, който може да бъде адаптиран към изменящите се изисквания на потребителите, повишавайки по този начин производителността чрез оптимизация. Именно с цел предлагане на по-голяма добавена стойност за интелигентното производство и подсилване на пазарното присъствие, през март т. г. Fuji придоби Tower-Factory. В допълнение, Fuji разширява присъствието си и на нови пазари с продукти, базирани на роботизирани технологии. От април 2018 г. централният офис ще работи под ново наименование - Fuji Corporation. През 2018 г. компанията ще отбележи 60 години от основаването си", споделят от 3В Електроника.

Посетителите на productronica ще могат да се запознаят с последните разработки и иновации на Fuji Machine MFG на щанд 317 в зала А3.
 

     
Източник: 3В Електроника

Ключови думи: 3В Електроника   Fuji Machine MFG   Fuji Smart Factory   Fuji Corporation   productronica  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...